Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Наши технолошки партнери

Arris

Тие се еден од водечките развивачи, произведувачи и снабдувачи на кабелска телефонија, опрема за пренос на видео и податоци со големи брзини, како и опрема за градење и одржување на надворешно подрачје на мрежата  за кабелските системски оператори.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.