Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Наши технолошки партнери

Cisco системи

Најнапред, Cisco е посветен на создавање мрежи кои се попаметни, со интелигентни вградени мрежни услуги, побрзи во поглед на нивните перформанси и подолготрајни, со генерациски пристап на еволуциона инфраструктура. Овие карактеристики му помагаат на Cisco да го одржи интегритетот на најдобрите производи од својот тип и да обезбеди овој интегритет  да биде темел на глобалните системи кои тој ги развива.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.