Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Наши технолошки партнери

CommuniGate Systems

Како еволуција на E-mail-от, CommuniGate Pro пружа невидена безбедност на интернет комуникациите за корисниците на мрежата и мобилните корисници. Уникатната „мултифункционална“ технологија ги држи сите познати светски рекорди и има неприкосновени перформанси испорачувајќи ја најдобрата вредност на организациите кои сериозно ги сфаќаат безбедноста и ефикасноста.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.