Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Dark Fiber

Dark Fiber услугите на СофтНЕТ нудат мноштво опции за поврзаност од поединечни влакна до комплексни дизајни на кабли. Ова одлично решение за компании кои имаат потреби за проток со висок капацитет Ви овозможува максимална контрола и мрежна сигурност. -+..//0/1/203053446езбедни и сигурни податочни услуги кои може да се прилагодат на различните барања на секој клиент.

 

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.