Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Ethernet Private Line (EPL)

EPL (приватна Етернет линија) услугата на СофтНЕТ е идеална за компании на кои им е потребен квалитетен проток или поголема приватност на податоци или и двете. Освен тоа, што и да носи иднината за Вашата компанија, со услугата Ethernet Private Line (EPL) ќе можете постепено да ја проширувате Вашата мрежа и да плаќате само за капацитетот што Ви е потребен.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.