Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77

Етернет Виртуелна приватна линија ( EVPL ) овој тип на услуги се идеални, ако вашата организација бара силна поврзаност меѓу регионалните канцеларии и седиштето на компанијата. Овој тип на глобални услуги обезбедува Ethernet конекција со брзини од 1 Mbps до 1 Gbps. Тие им овозможуваат на корисниците се со цел да се добијат приоритет на глас и други итни податоци преку и понизок приоритет на дата сообраќајот во мрежата, исто така овој тип на мрежа поддржуват  примена протокол и адресна шема
 

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.