Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
IP-SEC VPN

IP SEC VPN обично се користи од помали компании со само неколку локации. Тоа е метода да се обезбедат IP комуникации од едниот до другиот крај обезбедувајќи доверливост, автентичност, заштита од злонамерен повторен пренос на податоци и интегритет на. Бидејќи IPSec е интегриран на интернет слојот (слој 3), тој пружа безбедност за скоро сите протоколи во TCP/IP комплетот. Може да го користите исто така за да се одбраните од напади базирани на мрежата.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.