Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
IP VPN MPLS

Оваа зрела, силна и високо квалитетна услуга донесува голема адаптабилност на корпоративниот свет на мрежно поврзување. MPLS  на СофтНЕТ ја гарантира приватноста и безбедноста на информациите кои се пренесуваат преку нашата мрежа задржувајќи ја флексибилноста на услугата. 

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.