Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Колокација

Колокациските услуги на СофтНЕТ обезбедуваат сигурна, безбедна и стабилна околина за Вашиот хардвер во неколку земји во Европа (Германија, Австрија, Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија, Романија и Бугарија).

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.