Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Консултирање и планирање

Нашите консултантски услуги се дизајнирани за да Ви помогнат успешно да ги адресирате одлуките, предизвиците и можностите со кои се соочувате во Вашиот систем на комуникација за да стекнете предност пред конкуренцијата. Консултатнтските услуги на СофтНЕТ вклучуваат стратешко планирање, инженеринг, дизајн и друго.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.