Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Контакт

Воспоставете

Контакт

Пополнете го нашиот формулар за барање информации и претставник на СофтНЕТ ќе Ве контактира во рок од еден или два работни дена. Во случај на итна работа, јавете ни се за итна асистенција.

+389 2 329 09 77
info@softnet.mk
11 октомври бр. 25 (Деловна зграда Осигурување Македонија) , 1000 Скопје, Македонија


ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ


Продажба
 E info@softnet.mk

Поддршка на корисници
 E support@softnet.eu

Големопродажба
wholesale@softnet.eu

 

Задолжително поле
© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.