Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77

Нашата мрежа

Мрежата на СофтНЕТ покрива многу локации во Југоисточна Европа и во земјите од БРИК со нашите директни конекции. Таа може да се прошири на многу поголема територија кога се соработува со нашите докажани партнери и овозможува глобална конективност.

POP јазлите на СофтНЕТ се во Германија, Австрија, Словенија, Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Романија, Македонија, Црна Гора, Албанија, Русија, Кина  и Виетнам. Светска поврзаност е остварена со директни врски на главната мрежа (Tier-1). Примарната поврзаност е на Sprint мрежата.

Дизајнот на нашата мрежа овозможува голема покриеност на регионот. Покрај меѓународните конекции, ние имаме национални мрежи во територијата на нашата мрежа што ни овозможува да допреме и до помалите градови. Помеѓу сите главни POP јазли ние градиме појаки конекции  и за подобра латентност има повеќе од 200 интерконекции на VIX, DE-CIX, SIX и CIX. 


 

Канцеларии

СЛОВЕНИЈА  

SoftNET d.o.o.
Borovec 2, 1236 Trzin
T: +386 1 8100 100
E: info@softnet.si

ХРВАТСКА

SoftNET d.o.o.
Cebini 37/2, 10010 Zagreb
T: +385 1 6608960
E: info@softnet.hr

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

SoftNET d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1, 71000 Sarajevo
T: +387 33 551360
E: info@softnet.ba

Србија

SoftNET d.o.o.
Vladimira Popovića 40,11000 Beograd
T: +381 11 42 20 200
E: info@softnet.rs

Македонија

SoftNET
11ti Oktomvri 25, 1000 Skopje, Macedonia
T: +389 2 329 09 79
E: info@softnet.mk

Романија

SoftNET S.R.L
Unirii st. 4, District 4, 040104 Bucharest
T: +40 21 201 94 96
E: info@softnet.eu

БУГАРИЈА

SoftNET Sofia ltd.
98 BULGARIA Blvd, building ASTRA Fl.1, office 2V, 1680 Sofia
T: +359 24 373 501
E: info@softnet.bg

Кина

SoftNET
Universal Mansion building Suite 2603, 172 Yuyuan road, 200040 Shanghai
T: +86 21 6045 2659
E: info@softnet.com.hk

Виетнам

SoftNET Network Co., Ltd.
Unit 03 - Level 14, 35 Ton Duc Thang Street, Ben Nghe Ward, District 1, Ho Chi Minh City
T: +84 8 62 91 81 88
E: info.vn@softnet.eu

Филипини

SOFTNET EUOPE CORP.
6811 Ayala Avenue, Makaty City, Metro Manila
T: +63 949 693 5435

© Copyright 1996-2019, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.