Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
On site IP-PBX

IP PBX на СофтНЕТ е одлично решение коешто ги подржува сите функционалности на класичната телефонија и нуди многу повеќе. Тој значително ги намалува телефонските трошоци, особено на компаниите кои имаат канцеларии во различни земји (нема трошоци при комуникацијата помеѓу канцелариите во мрежата на СофтНЕТ, а освен тоа другите меѓународни повици се поевтини до 50%).

Гласовни услуги

Повеќе инфо

За повеќе информации јавете се на:

+389 2 329 09 77

Контактирајте не
© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.