Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Оутсорсинг (Outsourcing)

Ние можеме да ги одржуваме линиите за услуга за корисниците и техничка поддршка 24 часа дневно отворени и водени од нашите професионалци со сертификат од Cisco кои се лоцирани насекаде низ регионот на Југоисточна Европа.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.