Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Поддршка

Како можеме да Ви помогнеме денес?


СофтНЕТ има врвни тимови на телекомуникациски специјалисти во сите земји каде што имаме локални канцеларии. Тие имаат сертификати од Cisco и организирани се според светските стандарди. Тоа обезбедува минимално време за одговор и гарантира квалитет на одговорот и интервенција на нашиот тим за поддршка 24/7/365.


Клучни контакти

Јавете ни се со какви било прашања или грижи за Вашата услуга или кој било друг аспект од она што го правиме. Се радуваме да разговараме со Вас.


Сè што Ви е потребно е еден контакт за сите прашања. 


+389 2 2390979

info@softnet.mk

 

Како можеме да Ви помогнеме денес?
 


Информации за цените или за достапноста на услугите 
 

Ако сте заинтересирани да ги купите нашите услуги или ако имате прашања за достапноста на услугите, цените или спецификациите, потребен Ви е само еден телефонски повик или електронска порака да дојдете до експертите на СофтНЕТ.

Тел.:  +389 2 2390979
Email: info@softnet.mk


Информации кои ќе ни бидат потребни за да Ве услужиме подобро:

  • Вашето име
  • Име на организацијата
  • Локација

Како можеме да Ви помогнеме денес?


Техничка поддршка


Контактирајте не.

Тел: +389 2 2390979 (услугата е достапна 24/7/365)
Email: support@softnet.mk

Информации кои ќе ни бидат потребни за да Ве услужиме подобро:

  • Вашето име, фирма и телефонски број
  • Краток опис на проблемот со кој се соочувате
  • Адреса или локација каде што услугата е нарушена
     

Што ќе се случи потоа:

Техничарот ќе го дијагностицира проблемот и ќе Ви каже кога може да очекувате услугата да биде пак достапна.

 

 

Како можеме да Ви помогнеме денес?


Помош со мојата сметка

Добијте одговори на прашања поврзани со наплата или сметки.

Тел.: +389 2 2390979 (понеделник до петок, 8.00 - 16.00)
Email: info@softnet.mk
Факс: +389 2 3290977


Информации кои ќе ни бидат потребни за да Ве услужиме подобро:

  • Вашето име, име на организација и главен телефонски број
  • Број на сметката 

 

© Copyright 1996-2019, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.