Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Пристап до интернет

СофтНЕТ овозможува квалитетен и постојан пристап до интернет со фокус на бизнис секторот. За да ги задоволиме Вашите потреби ние нудиме различни решенија за интернет пристап: FIBER OPTIC, ETHERNET, WIRELESS и xDSL. За сите решенија постои квалитетна поддршка и квалитетни договори за нивото на квалитетот на услугите (SLA). Ние обезбедуваме високи брзини, одлична цена и перформанси.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.