Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Продажба и конфигурирање на опремата на CISCO

СофтНЕТ продава опрема на Cisco насекаде во регионот на Југоисточна Европа. Ние можеме да ги снабдиме нашите клиенти со сè што им е потребно: Cisco рутери, свичови, модули, меморија, кабли, GBICS/SFPS, IP телефони, Wireless Access Points (Безжични пристапни точки) , Безбедност, GSR и друго. Нив ги покриваме со едногодишна гаранција.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.