Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Наши технолошки партнери

Proxim

Proxim го има најширокото портфолио на безжична опрема за мрежно поврзување, за безбедна поврзаност во зградите како и помеѓу локациите. 

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.