Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
SIP trunking

SIP (Session Initiation Protocol) Trunking на СофтНЕТ е флексибилна IP телефонска услуга која ги поедноставува IT операциите. Тој овозможува намалување на трошоците (до 40% во однос на традиционалните телефонски услуги  и нема веќе главоболки при управувањето со повеќекратните PRI и мрежи.

Гласовни услуги

Повеќе инфо

За повеќе информации јавете се на:

+389 2 329 09 77

Контактирајте не
© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.