Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Системска интеграција

Услугите за системска интеграција на СофтНЕТ ги поврзуваат гласовната, податочната и видео комуникацијата во еден систем и обезбедуваат сите тие да функционираат заедно како еден систем. Тоа резултира со подобра продуктивност и трошковна ефикасност на Вашите ресурси. 

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.