Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Управувана IP услуга

Секој оддел за IT управува со сè покомплексни потреби овие денови и тоа постојано станува потешко. СофтНЕТ може да Ви помогне да ги пополните тие празнини во IT ресурсите за да можете да се концентрирате на Вашиот главен бизнис знаејќи дека вашата мрежа е во сигурни раце.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.