Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Wavelength

Wavelengt услугите на СофтНЕТ се базираат на DWDM технологијата која нуди брзини од 1Gbps до 100Gbps поддржувајќи мноштво протокол интерфејси и обезбедувајќи Ве со потребниот проток за најнапредните апликации.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.