Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77

СофтНЕТ прави разлика за вашиот бизнис.

Ние нудиме целосна комуникациска услуга, од консултирање до имплементација и одржување на решенијата скроени според Вашите потреби. Можете да изберете од широката лепеза на напредни комуникациски технологии. Сè е поддржано од нашата високо квалитетна IP мрежа.
 

Достапни услуги

ПОДАТОЧНИ УСЛУГИ

Пристап до интернет
IP VPN и MPLS
Приватна Ethernet линија
...

ГЛАСОВНИ УСЛУГИ

IP PBX
SIP trunk
IP Centrex
                                 ...                                  

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Колокација
Системска интеграција
Аутсорсинг (Outsourcing)
...

СофтНЕТ

ПОВОЛНОСТИ

S
ophisticated. (софистицирано). Производите на СофтНЕТ се комбинација на мрежната интелегенција со напредните IP комуникациски апликации. Нашите телекомуникациски професионалци континуирано работат на иновации за нашите корисници секогаш го добијат најдоброто од комплексната и секогаш променлива мрежна средина.
O
ptimal. ptimal (оптимално). Има една контролна точка и управување со сите техничкипрашања, за сите комуникациски аспекти на Вашиот бизнис. На овој начин е лесно да се работи со нас, имате помалку трошоци и минимално време на одговор.
F
lexible. (флексибилно). Свесни сме за различните барања на секој клиент. Со личен пристап СофтНЕТ може да ги препознае барањата на корисниците и да понуди решенија прилагодени на Вашите потреби.
T
rustworthy. (доверливо). Сè што правиме е фокусирано на надминување на очекувањата и потребите на нашите корисници. Континуирано нудиме високо квалитетна услуга, а тоа ни помага да изградиме долгорочна доверба и партнерство.    

Добродојдовте во СофтНЕТ КОМУНИЦИРАЈ

За СофтНЕТ

 

СофтНЕТ е регионален давател на телекомуникациски услуги во приватна сопственост основан во 1996 година во Словенија. Следејќи го трендот на ширење во Југоисточна Европа, СофтНЕТ ја изгради најнапредната IP мрежа и отвори канцеларии во Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, Бугарија, Романија и Кина каде што има врвни тимови на професионалци.  is a privately held regional provider of telecommunication services established in 1996 in Slovenia. Following its expansion policy in SEE, СофтНЕТ has built the most advanced IP network and opened offices in Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Bulgaria, Romania and China where it has top-level teams of specialists.

Денес СофтНЕТ ја води оваа најмодерна меѓународна мрежа која овозможува високо ниво на гласовни, податочни и дополнителни услуги. Тие се развиени исклучиво за компании на кои им е потребна одлична надворешна и внатрешна конекција.

СофтНЕТ е вистинскиот избор за секоја компанија во регионот, посебно за мултинационални компании со подружници во Европа или Кина. СофтНЕТ е доверлив и сигурен комуникациски партнер со големи и докажани искуства.


Прочитајте повеќе +
 

Најнови вести Прочитајте повеќе

21
декември
2018

SoftNET joined the fastest-growing Internet Exchange in New York

At Softnet, we joined the US Internet Connection Center DE-CIX New York, which is the fastest-growing Internet Exchange in the New York metro area and has managed to grow to the leading Internet Exchange in this area within three years. DE-CIX New York is Open-IX certified and carrier and data center-neutral. It operates more access ... Прочитајте повеќе
© Copyright 1996-2019, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.