Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Големо Продажба

Проширете го вашиот дофат во Југо-Источна Европа

Со безбедност и достапност

SoftNET им овозможува на интернет провајдерите да можат брзо и лесно ја зголемат нивната мрежна достапност, без потреба да инвестират многу во нивната сопствена инфраструктура или да се зголемат нивните трошоци. За да успете во еден конкурентен европски телекомуникациски пазар, потребен ви е партнер кој ги разбира вашите бизнис предизвици и стратешки цели.

Она што нè прави посебни и не издвојува од конкуренцијата е локално присуство во сите држави и нудиме кориснички сигурна услуга поддржана од високо обучен технички тим за поддршка. Си што ви е  потребно е еден контакт за целиот регион. Освен тоа, во сите наши локации имаме Cisco опрема и сертифицирани инженери кои активно го контролираат вашите услуги и спремни да одговорат веднаш.

T
Да ви помогне да ги задоволат вашите бизнис цели, SoftNET нуди комплетно портфолио од целосно прилагодени услуги:

  • IPLC
  • Metro Ethernet
  • Dark Fiber
  • Wavelength
  • Ethernet
  • SDH
  • Managed services IP MPLS
  • xDSL services
  • Voice services
  • Termination and origination

 

За повеќе информации, можете да го контактирате нашиот тим за големо продажба - wholesale@softnet.eu

 

 

 

© Copyright 1996-2019, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.