Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77, +389 2 580 02 00

СофтНЕТ прави разлика за вашиот бизнис.

Ние нудиме целосна комуникациска услуга, од консултирање до имплементација и одржување на решенијата скроени според Вашите потреби. Можете да изберете од широката лепеза на напредни комуникациски технологии. Сè е поддржано од нашата високо квалитетна IP мрежа.
 

Достапни услуги

ПОДАТОЧНИ УСЛУГИ

Пристап до интернет
IP VPN и MPLS
Приватна Ethernet линија
...

ГЛАСОВНИ УСЛУГИ

IP PBX
SIP trunk
IP Centrex
                                 ...                                  

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Колокација
Системска интеграција
Аутсорсинг (Outsourcing)
...

СофтНЕТ

ПОВОЛНОСТИ

S
ophisticated. (софистицирано). Производите на СофтНЕТ се комбинација на мрежната интелегенција со напредните IP комуникациски апликации. Нашите телекомуникациски професионалци континуирано работат на иновации за нашите корисници секогаш го добијат најдоброто од комплексната и секогаш променлива мрежна средина.
O
ptimal. (оптимално). Има една контролна точка и управување со сите технички прашања, за сите комуникациски аспекти на Вашиот бизнис. На овој начин е лесно да се работи со нас, имате помалку трошоци и минимално време на одговор.
F
lexible. (флексибилно). Свесни сме за различните барања на секој клиент. Со личен пристап СофтНЕТ може да ги препознае барањата на корисниците и да понуди решенија прилагодени на Вашите потреби.
T
rustworthy. (доверливо). Сè што правиме е фокусирано за надминување на очекувањата и потребите на нашите корисници. Континуирано нудиме високо квалитетна услуга, а тоа ни помага да изградиме долгорочна доверба и партнерство.  

Добродојдовте во СофтНЕТ КОМУНИЦИРАЈ

За СофтНЕТ

 

СофтНЕТ е регионален давател на телекомуникациски услуги во приватна сопственост основан во 1996 година во Словенија. Следејќи го трендот на ширење во Југоисточна Европа, СофтНЕТ ја изгради најнапредната IP мрежа и отвори канцеларии во Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, Бугарија, Романија и Кина каде што има врвни тимови на професионалци.  is a privately held regional provider of telecommunication services established in 1996 in Slovenia. Following its expansion policy in SEE, СофтНЕТ has built the most advanced IP network and opened offices in Croatia, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Bulgaria, Romania and China where it has top-level teams of specialists.

Денес СофтНЕТ ја води оваа најмодерна меѓународна мрежа која овозможува високо ниво на гласовни, податочни и дополнителни услуги. Тие се развиени исклучиво за компании на кои им е потребна одлична надворешна и внатрешна конекција.

СофтНЕТ е вистинскиот избор за секоја компанија во регионот, посебно за мултинационални компании со подружници во Европа или Кина. СофтНЕТ е доверлив и сигурен комуникациски партнер со големи и докажани искуства.


Прочитајте повеќе +
 

Најнови вести Прочитајте повеќе

2
октомври
2023

На 30 септември и 1 октомври 2023 година, SoftNET беше присутен како спонзор на настанот одржан на платформата кај East Gate Mall.

Настанот кој траеше два дена беше мега-спортски настан официјално спонзориран од  Фудбалската Федерација на Македонија (ФФМ). Овој настан беше фокусиран на фудбалска дисциплина која е особено популарна меѓу младите и генерира значителен јавен интерес.   "3x3 ... Прочитајте повеќе
© Copyright 1996-2023, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.