Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Наши технолошки партнери

Innovaphone

Компанијата е една од многу малкуте снабдувачи кои бескомпромисно ја имплементираат IP телефонијата. Секое IP решение na innovaphone го подржува независниот стандард H. 323. Тоа обезбедува сите предности на IP телефонијата – флексибилноста, сигурноста на инвестициите и ефикасноста да бидат целосно искористени.

© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.