Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Профил

СофтНЕТ прави разлика за Вашиот бизнис.

Ние обезбедуваме високо квалитетни гласовни, податочни и интернет услуги кои Ви помагаат да управувате со трошоците, да ги поедноставите ИТ операциите и да се остварите подобра деловна поврзаност. Главната цел на СофтНЕТ денес е да им помогне на растечкиот број на наши корисници да се префрлат од традиционалните телефонски услуги на решенија базирани на IP кои ги намалуваат трошоците и ја зголемуваат продуктивноста. 

Посветени на обезбедување одлична услуга за корисниците. Ние сме доволно големи да испорачаме, но исто толку важно е што ние сме доволно мали да се грижиме за квалитетот на нашиот однос со Вас што не издвојува во опслужувањето на регионот на Југоисточна Европа и Кина. Лесно е да се соработува со нас и ние ги потврдуваме нашите заложби со квалитетни договори за нивото на квалитет на услугите.


ОПШТО 

СофтНЕТ е регионален давател на телекомуникациски услуги во приватна сопственост основан во 1996 година во. Следејќи ја својата политика на ширење во Југоисточна Европа, СофтНЕТ ја изгради најнапредната IP мрежа и отвори канцеларии во Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, Бугарија, Романија и Кина каде што има врвни тимови на професионалци.

Денес СофтНЕТ ја управува оваа најмодерна меѓународна мрежа која овозможува високо ниво на гласовни, податочни и дополнителни услуги. Тие се развиени исклучиво за компании на кои им е потребна одлична надворешна и внатрешна конекција.

СофтНЕТ е вистинскиот избор за секоја компанија во регионот, особено за мултинационални компании со подружници во Европа или Кина. Тој е доверлив и сигурен комуникациски партнер со големи и докажани искуства.

 

 

BUSINESS CARD

Company Друштво за телекомуникациски услуги СОФТНЕТ ЕУ ДООЕЛ Скопје
Short name СофтНЕТ 
Office 11 Октомври бр.25 1000 Скопје
Phone +389 2 329 09 77
Fax +389 2 329 09 77
E-mail info@softnet.mk
VAT number 4030008025690
Registration number 6344879
Registered Централен регистар на Македонија
Court Reg. number  
TRR 210-063448790160 НЛБ Тутунска 
Founding capital 5000 €
CEO Andrej Boštjančič

 

 

© Copyright 1996-2019, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.