Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Наши технолошки партнери

Ние имаме партнерство со најдобрите снабдувачи на технологија за да ги понудиме најдобрите решенија за нашите деловни корисници.

 

Кликнете за да научите повеќе за секој од нашите светски технолошки партнери.

Cisco системи
Cisco системи
Proxim
Proxim
Arris
Arris
CommuniGate Systems
CommuniGate Systems
Innovaphone
Innovaphone
© Copyright 1996-2019, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.