Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
Гласовни услуги

Телефонската услуга е неопходна за секој бизнис независно дали Ви треба телефон само на Вашето биро или сакате динамична канцеларија. Можноста да ги добиете корисниците и партнерите во секое време и да имате ефективни разговори може да биде клучно за Вашите активности.

СофтНЕТ обезбедува гласовни услуги од наредната генерација кои што можат да бидат интегрирани во веќе постоечките бизнис системи и се многу сигурни, збогатени со продуктивни карактеристики и нуди супериорно искуство. Поедноставете ги Вашите комуникациски платформи и подгответе го Вашиот бизнис за иднината со VoIP услугите на СофтНет.

Зошто компаниите одбираат VoIP?

 

SIP trunking

SIP trunking

SIP (Session Initiation Protocol) Trunking на СофтНЕТ е флексибилна IP телефонска услуга која ги поедноставува IT операциите. Тој овозможува намалување на трошоците (до 40% во однос на традиционалните телефонски услуги  и нема веќе главоболки при управувањето со повеќекратните PRI и мрежи.

IP centrex

IP centrex

IP Centrex на СофтНЕТ  е одлично гласовно решение со значително пониски трошоци за капитални инвестиции. Тој им овозможува на корисниците да имаат и да користат карактеристики кои се типично поврзани со PBX без да се купуваат PBX системи за префрлање. IP Centrex за брзо време е признаен како флексибилна и трошковно ефикасна алтернатива на одржувањето на onsite PBX. Тој нуди поволности како што се директна интеграција, можност за адаптација на поголеми барања, намалување на ризикот и други.

On site IP-PBX

On site IP-PBX

IP PBX на СофтНЕТ е одлично решение коешто ги подржува сите функционалности на класичната телефонија и нуди многу повеќе. Тој значително ги намалува телефонските трошоци, особено на компаниите кои имаат канцеларии во различни земји (нема трошоци при комуникацијата помеѓу канцелариите во мрежата на СофтНЕТ, а освен тоа другите меѓународни повици се поевтини до 50%).

© Copyright 1996-2019, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.