Имате прашање? Едноставно јавете ни се +389 2 329 09 77
IP Centrex

IP Centrex на СофтНЕТ  е одлично гласовно решение со значително пониски трошоци за капитални инвестиции. Тој им овозможува на корисниците да имаат и да користат карактеристики кои се типично поврзани со PBX без да се купуваат PBX системи за префрлање. IP Centrex за брзо време е признаен како флексибилна и трошковно ефикасна алтернатива на одржувањето на onsite PBX. Тој нуди поволности како што се директна интеграција, можност за адаптација на поголеми барања, намалување на ризикот и други.

Гласовни услуги

Повеќе инфо

За повеќе информации јавете се на:

+389 2 329 09 77

Контактирајте не
© Copyright 1996-2020, СофтНЕТ сите права се задржани
Проектирање и изведба Kabi d.o.o.